Algemene vergadering krijgt primeur

Binnenkort vernieuwde Belgiumdigital website

Algemene vergadering krijgt primeur

De deelnemers aan de Algemene Vergadering van Belgiumdigital vzw in Oudenaarde kregen als eerste een blik op het geheel herwerkte webplatform.

Binnenkort ondergaat de website van Belgiumdigital een grondige opfrisbeurt. Niet alleen wordt alles mooier en meer overzichtelijk, je vindt er voortaan ook nieuws uit de fotowereld en updates over Belgiumdigital activiteiten allerhande. Ook het Belgiumdigital forum wordt aangepakt: een upgrade naar de meest recente forumsoftware verzekert toegang tot nieuwe mogelijkheden. De BD Challenge module wordt eveneens geheel vernieuwd.

Voor deze opknapbeurt werkte Belgiumdigital nauw samen met het team achter het fotomagazine Shoot. Je ziet meteen de overeenkomsten met de recent vernieuwde shoot.be website. De Shoot redactie staat trouwens in voor het brengen van de laatste nieuwtjes over cameras, toebehoren, software, tentoonstellingen…

De overgang naar de nieuwe webomgeving start binnenkort en zal in stappen gebeuren. Wat, wanneer en waar lees je tijdig hier en op het Belgiumdigital forum.

Belgiumdigital websiteBelgiumdigital forumShoot website

Deel dit bericht: