Forum en website in een nieuw kleedje

Belgiumdigital verbouwt internetplatform voor een rijkere toekomst

Forum en website in een nieuw kleedje

Belgiumdigital viert op 29 juli haar 13de verjaardag als internetgemeenschap. Zo lang draaien we al mee in het wereldje van mega- en andere pixels…

Door al die jaren heen werd het onderliggende internetplatform met veel toewijding draaiende gehouden door een aantal – meestal stille – krachten. Langzaamaan begon dat platform hier en daar te kraken, zowel om (software)technische redenen als in het licht van de trafiek, verwachtingen en ambities van vandaag.

Daarom werd het tijd voor een “extreme make over”: website en forum ondergingen een diepgaande vernieuwing. De nieuwe grondvesten zullen ons toelaten in de komende maanden stap voor stap een aantal bijkomende mogelijkheden en diensten uit te bouwen.

De www.belgiumdigital.com website sluit nu nauw aan bij die van onze partner SHOOT. De forumsoftware kreeg een update en meteen een meer hedendaags uitzicht. Ook de Challenge module werd aangepakt. Samen vormen ze een rijke bron van informatie, inspiratie en interactie voor de gehele Belgiumdigital gemeenschap, zowel trouwe aanhangers als nieuwkomers.

Wij verontschuldigen ons bij voorbaat indien er tijdelijk nog onvolkomenheden of probleempjes opduiken – dit ondanks maanden voorbereiding en weken testen. Die worden zo snel mogelijk weggewerkt!

In de maand juli zal er ook geen “gewone” challenge zijn, om ook die software grondig te kunnen evalueren. Zo snel als mogelijk wordt er een nieuwe wedstrijd opgestart, die dan zal lopen tot einde augustus.