Job well done!

Migratie verloopt perfect volgens plan

Job well done!
Het Minoc IT team klinkt op de goede afloop (vlnr: Michel Antonise, Herbert Govaerts, Johan Vantomme)

Bij het opzetten van een nieuwe website en de migratie van een drukbezocht forum komt heel wat kijken. Het volstaat niet om een globaal concept op te bouwen, alle data te verzamelen en in de hardware-infrastructuur te voorzien. Uiteindelijk moet er ook een bekwaam team klaarstaan om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Voor de technische realisatie van website en forum – met daarbij nog allerhande ondersteunende componenten – deed Belgiumdigital een beroep op de IT-afdeling van Minoc Business Press. Minoc is een sterke speler in het segment van ICT-uitgevers, met onder meer titels als Clickx, PC Magazine, Smart Business Strategies, ZDNet, FWD en natuurlijk het fotomagazine Shoot, de partner van Belgiumdigital in fotoland.

Michel Antonise stond in voor de vernieuwde website, Herbert Govaerts nam de forummigratie voor zijn rekening, en Manu De Mey zorgde voor een aantal design taken. Johan Vantomme, technisch directeur bij Minoc, coördineerde het geheel en sprong bij waar nodig.

De gehele operatie verliep volgens plan: de opdracht werd op een goeie anderhalve dag geklaard, ruim binnen de voorziene tijdsspanne, en zonder noemenswaardige struikelblokken. Het team kon dan ook aan het einde van de dag tevreden kinken op de goede afloop. Nu resten enkel nog de onvermijdelijke kleine bijsturingen…

De hele Belgiumdigital community dankt het Minoc-team voor hun stevige inzet en voor de prettige samenwerking!