Shooting Day Pairi Daiza – 22 september

Reis de wereld rond in een schitterend exotisch dierenpark

Shooting Day Pairi Daiza – 22 september
Pairi Daiza logo

Op 22 september trekt Belgiumdigital naar de ‘wereldtuin’ Pairi Daiza, het vroegere Paradisio.  Zeven thema-werelden verspreid over 55 hectaren bieden onderdak aan ruim 5000 dieren en leiden je van het ene exotische paradijs naar het andere. Overal ben je omringd door eeuwenoude bomen, prachtige bloemen, weelderige planten en pareltjes van architectuur en ambachtswerk van over heel de wereld.

Nieuw vanaf dit jaar in Pairi Daiza is het Afrikagedeelte, waar je de ‘big five’ – leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn – uitgebreid kan bewonderen. Verder zijn er de twee nijlpaarden in hun outdoor aquarium, een uniek concept voor Europa.

Een “must see” is natuurlijk de roofvogelshow, waar In een prachtig decor de vogels rakelings scheren over de hoofden van de bezoekers.

Oog in oog giraffen voederen, lemuren die in de armen van de bezoekers springen, in de donkere crypte vrij wandelen tussen vleermuizen en vleerhonden, genieten van de onderwaterwereld, olifanten die een badje nemen of op wandel gaan met hun begeleider… er valt zoveel te zien, te beleven en te fotograferen in Pairi Daiza!

Kom het allemaal met eigen ogen ontdekken, samen met de Belgiumdigital-familie.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: zaterdag 22 september 2012.

Locatie: Pairi Daiza
Domaine de Cambron, 7940 Brugelette (nabij Bergen)

Tijdstip: ca. 9u30 – 18u00

Meer inlichtingen en inschrijven via het Belgiumdigital forum.