BelgiumdigitalLive 2012 afgelast

Helaas geen evenement op 11 november

BelgiumdigitalLive 2012 afgelast

Tot onze grote spijt moeten wij melden dat het voor 11 november geplande BelgiumdigitalLive-evenement niet zal kunnen doorgaan.

We hadden voor de editie 2012 een ambitieus project opgezet, met o.m. 16 workshops en 3 masterclasses, hands-on activiteiten verspreid over 2 zalen, een team van modellen en visagistes, 10 stands van commerciële partners, en een permanente cafetaria/ontmoetingsruimte.

Om dat alles te kunnen aanbieden aan een aantrekkelijke toegangsprijs is de financiële en materiële steun van partners onontbeerlijk. Het geheel aan sponsoring dat we uiteindelijk konden verzekeren geeft ons evenwel niet de benodigde budgettaire basis om het evenement te organiseren zoals wij hadden gepland, en zoals onze bezoekers terecht mogen verwachten: vandaar onze helaas onvermijdelijke conclusie.

Wij danken alle sprekers, medewerkers en partners die ons intussen hun steun hadden toegezegd voor hun bereidwilligheid en vertrouwen, en wij verontschuldigen ons voor de mogelijke overlast die ons besluit zou kunnen betekenen.
Onze excuses ook aan allen die van plan waren die feestelijke dag samen met ons door te brengen.

Ondanks onze teleurstelling geven wij de moed niet op! We zullen ons in de komende weken beraden hoe we in de toekomst een aantal ideeën uit het BelgiumdigitalLive-project – eventueel in een andere vorm – nog kunnen realiseren, en zullen met alle betrokken partijen de dialoog hierover verder zetten.