CEWE en Belgiumdigital werken samen

Gunstige voordelen voor vzw-leden

CEWE en Belgiumdigital werken samen

CEWE Belgium en Belgiumdigital vzw werken voortaan samen: CEWE sponsort verschillende activiteiten van Belgiumdigital, en Belgiumdigital promoot de producten en diensten van CEWE. (Betalende) vzw-leden van Belgiumdigital genieten bovendien van een permanente korting bij hun bestellingen van CEWE fotoproducten.

CEWE wordt daarmee de tweede partner van Belgiumdigital, naast het fotomagazine Shoot waarmee sinds de oprichting ervan intensief wordt samengewerkt.

CEWE fotoproducten

CEWE is opgericht in 1961 en is wereldwijd actief op het gebied van fotofinishing. CEWE is Europees marktleider in 20 landen voor persoonlijke fotoproducten zoals posters, canvasdoeken, bedrukte mokken en natuurlijk het populaire CEWE fotoboek. In België is CEWE actief sinds 1975.

Het productaanbod van CEWE-Photoservice is zeer uitgebreid: het assortiment omvat foto-afdrukken, fotoboeken op gewoon of fotopapier, wanddecoratie (posters, fotocanvas, afdrukken op dibond of forex…), kalenders, wenskaarten en fotocadeaus (drinkbekers, covers voor smartphone of tablet, T-shirts…).

CEWE heeft speciaal voor Belgiumdigital een toegangspagina gecreëerd waar je alle informatie vindt over de beschikbare producten, hun opties en hun prijzen. Je kunt er de opmaaksoftware downloaden (beschikbaar voor Windows, Mac, Linux en als app voor iOS en Android) en vervolgens je product bestellen. Je vindt er ook allerhande nuttige tips, inspiratie voor boeken, videotutorials enz.

En vergeet niet: telkens als je via deze toegangspagina een bestelling plaatst, geeft je Belgiumdigital een klein extra duwtje in de rug!

Voordelen voor BD-leden

Vanaf mei 2014 ontvangt elke winnaar van de maandelijkse BD-Challenge een éénmalige kortingscode van 30 euro voor een CEWE-fotoproduct naar keuze.

Wie in 2014 vzw-lid is (of nog wordt) krijgt wel een bijzonder extraatje! Tot einde januari 2015 geniet je van een onbeperkte 15% korting op alle bestellingen via de BD-toegangspagina (excl. verwerkings- en verzendkosten). Je vindt hierover meer informatie in het private forumdeel VZW-leden, en in een e-mailbericht dat je eerstdaags zal ontvangen.

Op de laatste Algemene Vergadering stelde CEWE ook al twee kortingsbonnen van elk 50 euro ter beschikking voor de traditionele tombola.