BD Challenge december: ‘Zwart-wit patronen’

Doe ons opkijken!

Na de spetterende kleuren van de herfst is er, om het jaar af te sluiten, gekozen voor ‘Zwart-wit patronen. Die vind je buiten of binnen, zomaar in je omgeving, of nagebouwd op de keukentafel. Kleur omzetten naar zwart-wit en het contrast aanpassen zijn toegelaten bewerkingen. Maar je mag net zo goed een klassieke zwart-wit motief combineren met een kleurrijk object. Onder meer niet toegelaten: één element in kleur behouden en de rest via een masker naar zwart-wit omzetten..

Deelnemende foto’s kunnen gemaakt worden vanaf 1 december 2019; stuur dus geen foto’s in die vóór het bekendmaken van het thema genomen zijn! Je kunt opladen vanaf 1 december tot uiterlijk 24 december. Online stemmen blijft mogelijk tot 31 december.

De winnaar ontvangt een éénmalige kortingscode van 30 euro voor een fotoproduct naar keuze uit het aanbod van onze partner CEWE-Photoservice.

Foto’s mogen maximaal 1024 pixels groot zijn aan de langste zijde, en de JPEG bestanden mogen tot 1024 KB gaan. Voor de rest gelden alle gebruikelijke regels van het Challenge-reglement. Ter herinnering: kaders, signatures of uitgebreide fotobewerkingen zijn uit den boze.

Meer informatie in het Challenge forumdeel.