BD-Challenge augustus-september: ‘Oogst’

Extra veel tijd voor héél creatieve inzendingen!

De jaarlijkse ‘dubbele’ Challenge wordt dit jaar gespreid over (minstens) augustus en september: er komt immers binnenkort een nieuwe Challenge-software. Jullie kunnen daarom alvast ideeën uitwerken en foto’s maken, maar het opladen en beoordelen moet nog even wachten. We laten nog weten wanneer we daarvoor klaar zijn!

Als onderwerp koos de Challenge-moderator voor ‘Oogst‘- een typisch thema voor de zomer, en breed genoeg om je fotografische creativiteit op los te laten.

Deelnemende foto’s kunnen gemaakt worden vanaf 1 augustus 2021; stuur dus geen foto’s in die vóór het bekendmaken van het thema genomen zijn! De startdatum voor opladen en beoordelen wordt later nog bekend gemaakt.

De winnaar ontvangt een éénmalige kortingscode van 30 euro voor een fotoproduct naar keuze uit het aanbod van onze partner CEWE-Photoservice.

Foto’s mogen maximaal 1024 pixels groot zijn aan de langste zijde, en de JPEG-bestanden mogen tot 1024 KB gaan. Voor de rest gelden alle gebruikelijke regels van het Challenge-reglement. Ter herinnering: kaders, signatures of uitgebreide fotobewerkingen zijn uit den boze.

Meer informatie in het Challenge forumdeel.