SHOOT magazine

 

Belgiumdigital werkt al nauw samen met het fotomagazine Shoot sinds de oprichting ervan. Zo verschijnt er in elk nummer een speciaal Belgiumdigital-katern met beelden van de Challenge-winnar(s) en van recente Shooting Days, en verder een interview met een forumgebruiker.

Ontvang Shoot gratis!

Als lid van Belgiumdigital vzw geniet je van een gratis jaarabonnement op het fotomagazine. Daarvoor moet je lidmaatschap wel ingaan of hernieuwd worden rond de jaarwisseling, tijdens de speciale promotieweken. Zo ben je meteen zeker dat Shoot bij jou in de bus valt vanaf het eerste nummer van de nieuwe jaargang. Hou dus vanaf begin december de Belgiumdigital website en/of het forum in het oog voor de aankondiging daarvan!

Wat als ik al Shoot-abonnee ben?

Start je Belgiumdigital-lidmaatschap op een moment dat je nog een (ander) lopend abonnement op het fotomagazine hebt, dan wordt dat gewoon met twaalf maanden verlengd. Stel dat je na verloop van tijd geen vzw-lid zou blijven, dan geniet je nog verder van die extra maanden.

Ik heb de nieuwste Shoot niet ontvangen, wat nu?

Ben je abonnee via je Belgiumdigital vzw-lidmaatschap, dan kan je via dit formulier direct contact opnemen met de Shoot-abonnementendienst. (Belgiumdigital zelf kan je helaas niet verder helpen)