Save the date!

Twintig jaar geleden werd het Belgiumdigital forum opgericht, als dé toonaangevende community voor digitale fotografie. En tien jaar geleden stond BD mee aan de wieg van het fotomagazine Shoot. Meer dan redenen genoeg om samen met jullie een feestje te bouwen!

Zowel Belgiumdigital als Shoot streven ernaar om fotografen te inspireren. Een evenement als deze Photo Inspiration Day leek ons dan ook een ideaal opzet. Op zondag 15 september 2019 kun je een hele dag lang genieten van boeiende lezingen, leerrijke demonstraties en praktische workshops. Wil je meteen ook zelf aan de slag? Meer dan 15 exposanten zullen je op het event voorzien van productadvies en geven je de mogelijkheid de nieuwste toestellen, lenzen en accessoires te testen.En uiteraard zorgen wij ook voor de nodige fotogenieke onderwerpen!

Shoot en Belgiumdigital zijn nu volop bezig om het volledige dagprogramma in detail vast te leggen. Blijf op de hoogte door regelmatig een kijkje te nemen op Photo Inspiration Day 2019 website, waar je je ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Early-bird tickets gaan vanaf 25 juni in de verkoop. Als vzw-lid van Belgiumdigital – of als Shoot abonnee – geniet je van een kortingscode die je tijdig zal ontvangen.

We hopen héél veel feestvierders te kunnen verwelkomen!

P.S. Wist je dat Belgiumdigital in 2009, bij de 10de verjaardag, ook al een bijzonder evenement organiseerde? Dat heette BelgiumdigitalLive (en werd herhaald in 2010 en 2011). Neem hier een kijkje hoe het er toen aan toe ging!