Gratis ‘The Velvet Queen’ bekijken: winnaars bekend en verwittigd

Adembenemende natuurdocumentaire

(wedstrijd afgesloten)

De adembenemende documentaire The Velvet Queen van de bekende Franse natuurfotograaf Vincent Munier en van avonturier/schrijver Sylvain Tesson verhaalt hun trektocht naar de Tibetaanse hoogvlakte, op zoek naar de heilige graal van de wilde katten: de sneeuwpanter.

De 92 minuten lange film ging op 23 maart in première op het DOCVILLE Filmfestival in Leuven, en zal vanaf 30 maart ook te zien zijn in een tiental Belgische bioscoopzalen (je vindt dan een overzicht op deze site).

In samenwerking met filmdistributeur DALTON mag Belgiumdigital aan tien slimme én snelle vzw-leden vouchers schenken om de film GRATIS te bekijken via het dalton.be streaming platform op je computer, laptop, tablet of smartphone. Met een HDMI-kabel, AppleTV of Chromecast kun je de film ook op het scherm van je TV laten verschijnen.

VZW-leden die willen deelnemen sturen zo snel mogelijk het antwoord op de onderstaande vraag per e-mail naar wedstrijd@belgiumdigital.com: Wie verzorgde de muziek van The Velvet Queen?

De vouchers worden rond 30 maart via e-mail toegestuurd aan de eerste tien vzw-leden die een correct en volledig antwoord insturen. De code op de voucher is 48 uur geldig vanaf het ingeven. In die periode kun je de film bekijken zo vaak als je wilt.

Graag een beetje hulp? Kijk dan hier.  Veel succes!