SD/Workshop ‘Kunst/Licht’

Aan de slag in een bijzonder creatieve omgeving

Op 10 oktober trekt Belgiumdigital opnieuw naar de unieke kunstsite van de Verbeke Foundation in Kemzeke, voor een SD/Workshop onder het thema ‘Kunst/Licht‘.

Met zijn 12 hectare natuurgebied en zijn 20.000 m² overdekte ruimten is de Verbeke Foundation één van de grootste privé-initiatieven voor moderne en hedendaagse kunst in Europa. Een ideaal kader om creatief kunst te fotograferen in een uitzonderlijke omgeving, binnen en buiten, en om te ontdekken hoe kleur en licht daarbij kunnen bijdragen.

Tijdens deze 6 uur lange activiteit neem je (in kleine groepjes) deel aan drie korte workshops (60 minuten elk) rond specifieke belichtingstechnieken. Daarnaast krijg je ruim de gelegenheid om individueel of met vrienden de uitgebreide collecties en installaties te fotograferen, en om op jacht te gaan naar jouw schitterende wedstrijdbeeld!

Deze dag wordt volledig volgens het Covid-19 veiligheidsprotocol georganiseerd. Omwille van de veiligheid is het aantal deelnemers beperkt tot 20 (vier vaste groepjes van telkens 5 fotografen). Elk groepje vormt een vaste ‘bubbel’ voor de hele namiddag.

Meer info over programma en inschrijven in dit forumtopic.